june, 2022

This is a repeating event

10jun20:0023:50the scriptGreatest Hits Tour

Event Details

The Script komt op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni 2022 naar de Ziggo Dome! Het concert staat in het teken van hun Greatest Hits Tour en het nieuwe album ‘Tales From The Script’, dat in oktober uitkomt. The Script wordt tijdens de tour vergezeld door special guest Ella Henderson. Dit concert is uitverkocht, er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert op 11 juni 2022.

Met de release van hun Greatest hits-album ‘Tales From The Script’ viert The Script hun allesomvattende carriere die bestaat uit vijf nummer 1 albums in het Verenigd Koningrijk, zes miljard streams en meer dan twee miljoen verkochte tickets voor hun concerten. Deze tour worden de eerste shows van The Script in meer dan twee jaar. ‘Tales From The Script’ is een verzamelalbum met daarop hun grootste hits en de populairste nummers van de afgelopen zes albums met o.a. de nummer 1 hit ‘Hall of Fame’ (met Will.i.am) en de Top 10 hits ‘The Man Who Can’t Be Moved’, ‘For The First Time’ en ‘Superheroes’. Daarnaast bevat het album speciale opnames van hun liveshows, waaronder ‘Breakeven’, hun debuutsingle ‘We Cry’ en ‘Rain’.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Voor meer informatie, zie mojo.nl/tassenbeleid.
Lees meer

Time

(Friday) 20:00 - 23:50

X