december, 2022

This is a repeating event

09dec20:00Muziekfeest van het JaarEen symfonische avond

Event Details

Op 9 & 10 december 2022 keert het Muziekfeest van het Jaar terug naar de Ziggo Dome! Let op: dit zijn de vervangende data voor de concerten die op 10 & 11 december 2021 zouden plaatsvinden. Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig (in het geval van 9 december 2022 blijven tickets voor 10 december 2021 geldig). De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Klanten van Ziggo kunnen via Priority exclusieve Priority tickets voor Muziekfeest van het Jaar kopen. Met deze tickets kom je binnen via de speciale Priority ingang, hang je jouw jas op in de Priority garderobe en heb je het beste zicht.

Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome is het grootste eindejaars spektakel van Nederland, met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot Nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen! De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder begeleiding van Marcel Fisser. Meer nieuws over de line-up volgt. Er worden tijdens het evenement TV opnames gemaakt voor een speciale uitzending tijdens Oud & Nieuw op NPO3.

TASSENBELEID
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Meer informatie vind je hier.
Lees meer

Time

(Friday) 20:00

X