may, 2022

29may20:0023:50Jeff DunhamSeriously!?

Event Details

Op zondag 29 mei 2022 staat ‘s werelds beroemdste buikspreker en stand-up comedian Jeff Dunham met zijn show Seriously!? in de Ziggo Dome! Let op: dit is de vervangende datum voor de show die op 2 mei 2021 zou plaatsvinden (eerder verplaatst van 20 oktober 2020). Reeds aangeschafte tickets blijven geldig.

Miljoenen fans op social media, meer dan een miljard views op YouTube en onsterfelijk geworden door oneliners als ‘Silence! I kill you!’: Jeff Dunham is een fenomeen en nog lang niet van plan te stoppen. Al meer dan twaalf jaar vullen Dunham en zijn vrienden Walter, Peanut, José Jalapeño, Achmed The Dead Terrorist en Bubba J arena’s over de hele wereld. De poppen mogen dan wel tijdloos zijn, de grappen zijn enorm actueel. Of het nou gaat om de Amerikaanse politiek, of beroemdheden, Dunham sart, trekt alles in twijfel en kan met zijn poppen allerlei onderwerpen vanuit een totaal ander perspectief benaderen.

TASSENBELEID
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Meer informatie vind je hier.

Lees meer

Time

(Sunday) 20:00 - 23:50

X