july, 2022

This is a repeating event

14jul19:30Ed Sheeran (J.C. ArenA)‘+ - = ÷ x Tour’

Event Details

Sheeran’s stadiontour gaat in april van start en doet verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Centraal Europa en Scandinavië aan. Ook keert hij terug naar het Wembley Stadion in Londen, waar in juni en juli drie concerten staan gepland.

Met de ‘+ – = ÷ x Tour’ keert Ed voor het eerst sinds zijn recordbrekende ‘Divide Tour’, die plaatsvond tussen 2017 en 2019, terug naar de stadions. Deze tour ging de boeken in als meest winstgevende en meest bezochte tournee ooit. Ed Sheeran speelt tijdens de nieuwe concerten volgend jaar voor het eerst liedjes van zijn nieuwe, nog uit te komen album ‘=’ live. Tijdens deze nieuwe shows staat het podium in het midden van de zaal, omringd door het publiek.

Het langverwachte nieuwe album van Ed Sheeran ‘=’ wordt op 29 oktober uitgebracht. Momenteel domineert hij met een onlangs verschenen single van het nieuwe album de nummer 1 positie in de UK’s Official Singles Chart, en is Sheeran klaar om later vandaag die nummer 1 plaats te veroveren met zijn nieuwste single ‘Shivers’, die hij tijdens de MTV VMA’s van afgelopen weekend voor het eerst live speelde. Het is de opvolger van zijn gigantisch populaire comeback nummer ‘Bad Habits’, die tot nu toe elf aansluitende weken in deze hitlijst heeft gestaan. Bovendien is Ed sinds vorige week de eerste Britse soloartiest die 52 weken – een heel jaar – op nummer 1 in de officiële UK Singles Chart heeft gestaan. Alleen Elvis Presley en The Beatles hebben meer weken de nummer 1 positie weten te behouden.

Time

(Thursday) 19:30

X