february, 2022

20feb20:0023:50Blue Planet II

Event Details

Op zondag 20 februari 2022 is de succesvolle documentaireserie Blue Planet II live in concert te zien in de Ziggo Dome. Let op: dit is de vervangende datum voor de show die op 12 mei 2020 zou plaatsvinden (eerder verplaatst van 15 maart 2020). Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor deze nieuwe datum.

Op een 4K Ultra HD LED scherm is het resultaat te bewonderen van 125 expedities en 600 duik-uren in 39 landen om het leven op- en onder water in beeld te brengen met de modernste camera technieken. De filmploeg is op expeditie gegaan met het doel: het mysterieuze onderwaterleven vastleggen op een nooit eerder vertoonde manier. Daarnaast gaven de opnames onderzoekers de kans om onontdekte diersoorten te observeren. Hierdoor heeft de documentaireserie ook zijn bijdrage geleverd aan de wetenschap. Het resultaat is verbluffend. De soundtrack is van componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest.

TASSENBELEID
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Meer informatie vind je hier.

Lees meer

Time

(Sunday) 20:00 - 23:50

X