Soundbytes by Lute Portfolio
Televizier – Ring Gala Diner
Gouden Televizier- Ring Gala Diner 2019 in de Skylounge (Sit-down dinner 70 gasten)
Na een warm welkom op een regenachtige dag stroomden de gasten binnen. Bij binnenkomst werden de gasten voorzien van een welkomstdrankje om vervolgens door te gaan naar de fotobooth. Nadat alle gasten binnen waren werden de gasten verzocht om plaats te nemen aan tafel, de tafels waren opgedekt in het thema van de Gouden Televizier. Het 3-gangen diner werd opgediend en na een goed glas wijn vertrokken de gasten richting de Arena waar de live uitzending begon! Chateau Meiland won de RING en er werd geproost op fantastische avond.
Het menu bestond uit:
Amuse
Pekingeendbittbal
1e gerecht
Ceviche van Zeebaars (avocado – kokos – kaffir lime)
2e gerecht
Op houtskool geroosterde rundersukade met draadjesvlees en pompoentoffee
3e gerecht
Chocolade dessert (gezouten karamel, mango en basilicumsorbet)
John Mayer (8 en 75 gasten)
Private Dinning area & VIP-arrangement John Mayer (180 gasten)
In 2018 kookte Peter Lute voor het eerst persoonlijk voor John Mayer en zijn team. Voorafgaand aan het concert in oktober 2019 kookt Peter weer voor John Mayer en zijn Team. Daarnaast kookte Peter en team ook voor de gasten in het Vip area van Ziggo Dome. Het was weer een eer om voor John Mayer te mogen koken.
Het menu bestond uit:
1e gerecht
Ceviche van Zeebaars (avocado – kokos – kaffir lime)
2e gerecht
Truffle Risotto (parmesan cheese foam – rocket)
3e gerecht
Flat Iron Steak (slow braised beef – pumpkin toffee)
4e gerecht
Chocolate Desser (salted caramel – mango – sorbet of basil)
The Christmas Party
Verisure Nederland Skylounge en Restaurant (300 gasten)
Het bedrijf Verisure organiseerde voor al haar Nederlandse werknemer een waanzinnige Christmas Party als bedankje voor alle medewerkers. Verisure vierde die avond niet alleen het SUCCES van 2019 maar ook de lancering van een nieuw product. De Skylounge kleurde in de kleuren van het bedrijf Versirue; wit en rood. Terwijl de gasten binnen stroomden draaide de DJ een rustig deuntje. Nadat het welkomstdrankje was genuttigd werden de gasten verzocht deel te nemen aan het walking diner wat gegeten werd in het restaurant. Nadat het diner was genuttigd werden de gasten uitgenodigd om terug te gaan naar de Skylounge waar de avond werd afgesloten met een waanzinnige feest. De Skylounge danste nog lang op alle kleuren van het licht.
Het Walking Dinner bestond uit 7 gerechten:
1e gerecht
Couscous met gerookte zalm
2e gerecht
Paddenstoelen risotto
3e gerecht
Garnalen cocktail
4e gerecht
Yakatori stokjes op Japanse wijze
5e gerecht
Culinaire hamburgertjes
6e gerecht
Verse friet met stoofvlees
7e gerecht
Dessert Cheesecake
Bedrijfsfeest
ABN AMRO Nederland Skylounge en Restaurant (400 gasten)
“ROARING TWENTIES” het thema van ABN AMRO die het nieuwe jaar in knalden met een waanzinnig bedrijfsfeest. Rond 17:00 uur stroomde de Skylounge van Soundbites vol met gasten. Het thema gekoppeld aan de kleuren zwart & goud kwamen terug in de aankleding en de outfits van de gasten. De avond werd gestart met een speech over de successen van afgelopen jaar waarna de gasten zich verplaatsen naar het restaurant waar op verschillende plekken de gerechten uitgeserveerd werden. Terwijl de gasten de laatste gerechten aten zette de DJ in de Skylounge zijn dance songs op en waagde menig een zich op de dansvloer. De Skylounge kleurde in alle kleuren van het danslicht.
Het menu met de signatuur van Peter Lute bestond uit:
1e gerecht
“Spicy” dogs
2e gerecht
Culinaire hamburger
3e gerecht
Gerookte zalm
4e gerecht
Paddenstoelen risotto
5e gerecht
Verse friet
6e gerecht
Tomkakai (vegatarisch)
7e gerecht
Cheesecake
8e gerecht