Voorgerechten, € 15

  • Tonijntataki

    Salade eiernoedels en beukzwam

  • Carpaccio

    Pestodressing en Parmezaan

  • Caesar salad

    Klassieke stijl

  • Oeuff mayonnaise

    Met gerookte makreelsalade en witlof

  • Esgargots

    Met kruidenboter

  • Kreeftensoep

    Met garnalen en croutons

Hoofdgerechten, € 19

  • Ravioli

    Met kruidensaus en gerookte kingboleet

  • Halve kip

    Bereid op drie manieren met appelmoes

  • Hamburger Black Angus beef

    Met koolsla, komkommerpickle en frieten

  • Eendenbout Peking stijl

    Met hoisinsaus, zoete aardappel en bosui

  • Steak béarnaise

    Met dragonschuim en knolselderij

  • Catch of the day

    Met limoensaus en Chantenay wortel

Desserts, € 8

  • Losgeslagen appeltaart

    Met vanille-ijs en slagroom

  • Chocoladetaartje

    Met kersen en dulce de leche ijs

  • Crème brûllée

    Old school met frambozensaus

  • Kaasplateau

    Met krentenbrood en vijgenchutney

    € 13

Bijgerechten

  • Verse dikke frieten

    € 4
  • Kropsalade met garnituur

    € 3
X