Loader

oktober, 2019

This is a repeating event

24okt8:00 pmKrezipLocaties:Ziggo Dome

Meer

Evenement info

Op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober komt Krezip eenmalig weer bij elkaar voor een bijzonder concert in de Ziggo Dome!

Tijdens dit concert zal het gehele repertoire van Krezip aan bod komen. Het wordt een feestelijke avond met alle hoogtepunten uit de carrière van de band en uiteraard komen daarbij alle bekende hits aan bod. De Tilburgse band brak in 2000 door naar het grote publiek na een optreden op Pinkpop, waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorden ze meerdere grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloten de bandleden er een punt achter te zetten en gingen ze ieder hun eigen weg. Nu, tien jaar later, keren ze nog één keer terug voor een uniek concert in de Ziggo Dome.

Reserveer alvast uw tafel.

Klik hier om te reserverenIn Soundbites kan iedereen voor of na een evenement in het Arena gebied terecht voor een diner, lunch of drankje. Persoonlijke aandacht, snelle service voor een feestelijk moment. Het restaurant is open op dagen dat er een evenement is en op aanvraag ook op tussenliggende dagen. Voor groepen stellen we graag een arrangement op maat samen, maar iedereen is van harte welkom om binnen te lopen om een keuze uit de meukaart te maken, die samengesteld is met een worldtour van gerechten uit de mooiste wereldsteden. Deze steden vind je terug in de skylines die aanwezig zijn in het interieur. Waarbij je de mooiste stad, Amsterdam, op de meest prominente plek vindt, in de bar.Reserveer direct uw tafel.Soundbites by LUTE De Passage 92 1101AX Amsterdam

Tijd

(Donderdag) 8:00 pm

Evenement locatie

Ziggo Dome

Geen reactie's

Geef een reactie

X