Loader

oktober, 2019

22okt8:00 pmIl Divo15th Anniversary TourLocaties:Ziggo Dome

Meer

Evenement info

Op dinsdag 22 oktober komt het internationale viertal Il Divo naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor dit concert is gestart via Ticketmaster.

De alom geprezen groep Il Divo (bestaande uit Carlos Marin uit Spanje, Urs Buhler uit Zwitserland, Sebastien Izambard uit Frankrijk en David Miller uit de VS) werd 15 jaar geleden voor het eerst ontdekt en begeleid door Simon Cowell. Binnen korte tijd veroverden ze fans uit heel de wereld met hun magnifieke stemgeluid en unieke muziekstijl die verschillende genres, talen en melodieën combineert. Met deze uitbreiding van de indrukwekkende Timeless tour viert de groep haar 15e verjaardag op grootse wijze in Nederland.

Reserveer alvast uw tafel.

Klik hier om te reserverenIn Soundbites kan iedereen voor of na een evenement in het Arena gebied terecht voor een diner, lunch of drankje. Persoonlijke aandacht, snelle service voor een feestelijk moment. Het restaurant is open op dagen dat er een evenement is en op aanvraag ook op tussenliggende dagen. Voor groepen stellen we graag een arrangement op maat samen, maar iedereen is van harte welkom om binnen te lopen om een keuze uit de meukaart te maken, die samengesteld is met een worldtour van gerechten uit de mooiste wereldsteden. Deze steden vind je terug in de skylines die aanwezig zijn in het interieur. Waarbij je de mooiste stad, Amsterdam, op de meest prominente plek vindt, in de bar.Reserveer direct uw tafel.Soundbites by LUTE De Passage 92 1101AX Amsterdam

Tijd

(Dinsdag) 8:00 pm

Evenement locatie

Ziggo Dome, De Passage 100, 1101 Amsterdam-Zuidoost, Nederland

Geen reactie's

Geef een reactie

X