Voorgerechten, € 15

  • Tonijntataki

    Salade eiernoedels en beukzwam

  • Carpaccio

    Citroenmayonaise en krokante Parmazaan

  • Caesar salad

    Klassieke stijl

  • Oeuff mayonnaise

    Met gerookte makreel en basilicum

  • Esgargots kruidenboter

    Met kruidenboter

  • Huzarensalade

    Een moderne variant

Hoofdgerechten, € 18

  • * Bij de hoofdgerechten serveren wij frieten van onze aardappelboer

  • Ravioli

    Met salieboter en pastinaakchips

  • Halve kip

    Bereid op drie manieren met appelmoes

  • Hamburger Black Angus beef

    Met koolsla en komkommerpickle

  • Eendenbout Peking stijl

    Met hoisinsaus en bosui

  • Steak béarnaise

    Met dragonschuim

  • Bouillabaisse

    Met crostini en aïoli

Desserts, € 8

  • Losgeslagen appeltaart

    Met VOC ijs en appelcompote

  • Brownie taart

    Met limoencrème en basilicum

  • Crème brûllée

    Old school

  • Kaasplateau

    Met krentenbrood en vijgenchutney

    € 13
X